Φεύγει από τη Φενέρ ο Πέλκας, αποφασίζει η Χαλ για το μέλλον του!

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Πέλκα από τη Φενέρμπαχτσε και την Τουρκία και πλέον η Χαλ είναι αυτή που αποφασίζει αποκλειστικά για το μέλλον του. Ανοιχτός ο δρόμος για παραμονή στο «Νησί», στο βάθος υπάρχει και το σενάριο επιστροφής στον… ΠΑΟΚ!



Φεύγει από τη Φενέρ ο Πέλκας, αποφασίζει η Χαλ για το μέλλον του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία η Φενέρμπαχτσε δεν πρόκειται να ασχοληθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή με την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα. Δύσκολα ο Έλληνας επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, καθώς για τη Φενέρ αυτό που προέχει προς το παρόν είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη Γαλατασαράι.

Σε περίπτωση που η προσπάθειά της δεν στεφθεί από επιτυχία, αναμένονται πολλές αλλαγές στην τουρκική ομάδα, αφού πιθανότατα θα αποχωρήσει τόσο ο προπονητής, Ζόρζε Ζεσούς, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, Άλι Κοτς.

Συνεπώς, αυτό επηρεάζει άμεσα τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος δεν μοιάζει να έχει μέλλον στο «Σουκτού Σαράτσογλου», την στιγμή που η Χαλ αναμένεται να καθορίσει την τύχη του, ως προς την παραμονή του στο «Νησί».

Έχει συμπάθειες ο Έλληνας στην Αγγλία, αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση μέχρι και την ώρα που συζητάμε, πράγμα που πάντως θα συμβεί τις επόμενες ώρες.

Να θυμίσουμε σε κάθε περίπτωση πως ο Πέλκας σε δηλώσεις του είχε ανοίξει την πόρτα της επιστροφής στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως μελλοντικά, θα γυρίσει στην Τούμπα.

Ήρθε η ώρα; Ουδείς γνωρίζει προς το παρόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Πέλκας δεν συνεχίζει στη Φενέρ, με την Χαλ να αποφασίζει για την παραμονή του άμεσα!

Δημήτρης Μανάκος