Ένα απόγευμα γεμάτο… Μπρούνο Φερνάντες: «Καυγάς» με Καζεμίρο και Σάντσο, απίθανος πανηγυρισμός στο γκολ! (vid)

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε δικαίως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» τόσο από το γκολ, όσο και από τους… καυγάδες του.



Ένα απόγευμα γεμάτο… Μπρούνο Φερνάντες: «Καυγάς» με Καζεμίρο και Σάντσο, απίθανος πανηγυρισμός στο γκολ! (vid)

Ένα απόγευμα γεμάτο… Μπρούνο Φερνάντες. Μόνο έτσι μπορεί να αποτυπώσει κανείς τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Πορτογάλο να διαμορφώνει το τελικό 1-0, να μην πανηγυρίζει, να τσακώνεται με δύο συμπαίκτες του και εν τέλει να «ξεσπά» με το σφύριγμα της λήξης.

Πώς συνέβησαν όλα αυτά; Άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό από κοντά, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 10 αναμετρήσεις σε επίπεδο Premier League και δεν πανηγύρισε καθόλου. Έμεινε να κοιτά το κοινό, ένιωθε πως απαντά προς πάσα κατεύθυνση με το γκολ που σημείωσε.

Ακολούθησαν όμως δύο στιγμές έντασης. Αρχικά με τον Τζέιντον Σάντσο που δεν του έδωσε την μπάλα όπως θα ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, με συνέπεια ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ να νευριάσει και ο Άγγλος επιθετικός να του πει «σταμάτα να γκρινιάζεις».

Με το σφύριγμα της λήξης, ο Μπρούνο Φερνάντες… τσακώθηκε με τον Καζεμίρο. Συζήτησαν έντονα, διαφώνησαν και εν τέλει αγκαλιάστηκαν. Και αφού τα… βρήκαν, «ξέσπασε», πανηγυρίζοντας έντονα μαζί με ολόκληρο το «Ολντ Τράφορντ».

Δημήτρης Μανάκος