Τέταρτη φορά στην φετινή Πρέμιερ, πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Το τρομερό Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Selhurst Park έγινε το 4ο φετινό για την Πρέμιερ Λιγκ με πέντε τέρματα στα πρώτα 45 λεπτά, σε ένα από τα πιο παραγωγικά ματς της σεζόν. 



Τέταρτη φορά στην φετινή Πρέμιερ, πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Οι «αετοί» μπορεί να είδαν από νωρίς τον Σούτσεκ να βάζει μπροστά τα «σφυριά», όμως, κατάφεραν να φτάσουν στο 3-1 πολύ σύντομα, προτού καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος! 

Ο Αντόνιο έβαλε ξανά την Γουέστ Χαμ στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2 μέχρι την ανάπαυλα και αυτά τα πέντε γκολ σημειώνονται για τέταρτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρώτο 45λεπτο. 

Η πρώτη αναμέτρηση στην οποία παρατηρήθηκε αυτό ήταν στην έναρξη της σεζόν με το 9-0 της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ, σε ματς το οποίο έφερε και το «διαζύγιο» των «cherries» με τον Σκοτ Πάρκερ τότε. 

Έπειτα ακολούθησε το Άστον Βίλα - Λέστερ, που για το τελικό 2-4 είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο το 2-3 υπέρ της... έκλαμψης της ομάδας των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι. 

Πιο πρόσφατη περίπτωση απ' όλες, φυσικά, το εκπληκτικό 6-1 της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ, όπου οι «καρακάξες» πήγαν στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ τους 5-0, το οποίο και είχαν διαμορφώσει από τα πρώτα 21 λεπτά του ματς! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης