Κλοπ: «Θα μας θυμούνται μόνο για το 7-0...» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλαμβάνεται ότι η Λίβερπουλ θα πρέπει στην τελική ευθεία της φετινής Πρέμιερ να βγάλει όλες τις δυνάμεις της στο γήπεδο και να καταφέρει ό,τι μπορεί να φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, γιατί διαφορετικά «θα μας θυμούνται μόνο για το 7-0 επί της Γιουνάιτεντ...».  



Κλοπ: «Θα μας θυμούνται μόνο για το 7-0...» (vid)

Αναμφίβολα ήταν από τα πιο σπουδαία αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τους «κόκκινους» να διαλύουν ολοκληρωτικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» και μια εβδομάδα μετά να βλέπουν την Μπόρνμουθ να τους αφήνει ... ξερούς παίρνοντας νίκη (1-0).

Το θέμα της 4άδας δεν είναι ακόμα απαγορευτικό για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, ωστόσο, είναι τέτοιοι οι υποψήφιοι για όλες τις ευρωπαϊκές θέσεις που φυσικά το έργο της Λίβερπουλ διόλου εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά με τα διαφορετικά πρόσωπα που έχει επιδείξει φέτος.

«Αν δεν πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο, ο κόσμος θα θυμάται αυτή τη σεζόν μονάχα για το 7-0 επί της Γιουνάιτεντ» σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Ο Kloppo γνωρίζει πολύ καλά πως η χρονιά δεν έχει πάει καθόλου, μα καθόλου, καλά, αφού, στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τις συνεχείς απολύσεις προπονητών από τα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ, είχε αναφέρει: «Εγώ είμαι ακόμα εδώ λόγω των όσων έχουμε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια, όχι για όσα έχουμε δείξει φέτος...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης