Ρεκόρ μεταγραφής η Μπράιτον με τα… μισά χρήματα από όσα έδωσε για τον Κουκουρέγια!

Μία ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, δίχως ιδιαίτερα δημοσιεύματα και μεγάλες ανακοινώσεις πριν από αυτή, φαίνεται πως ολοκληρώνει η Μπράιτον, που δίνει 30 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Ζοάο Πέδρο. Τα μισά δηλαδή από όσα πήρε από τη μεταγραφή του Μαρκ Κουκουρέγια.



Ρεκόρ μεταγραφής η Μπράιτον με τα… μισά χρήματα από όσα έδωσε για τον Κουκουρέγια!

Είναι δεδομένο πως η Μπράιτον θα βγάλει αρκετά χρήματα το ερχόμενο καλοκαίρι. Μοιάζει σίγουρη η αποχώρηση του Αλέξις ΜακΆλιστερ, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τον Μόισες Καϊσέδο και φυσικά αμφότεροι θα ξεπεράσουν το ρεκόρ πώλησης του συλλόγου, το οποίο φυσικά και κατέχει ο Μαρκ Κουκουρέγια.

Ωστόσο, οι «γλάροι», ακόμη και αν τερματίσουν σε θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προβούν σε οικονομικές υπερβάσεις, διατηρώντας τη μεστή μεταγραφική πολιτική τους. Λίγα χρήματα, πολλαπλά τα οφέλη, παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε αρκετές θέσεις, με σημαντική μεταπωλητική αξία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ζοάο Πέδρο της Γουότφορντ φαίνεται πως αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μπράιτον ενόψει καλοκαιριού. Και όλα αυτά, με τα… μισά χρήματα από όσα χρειάστηκαν για να πει το «ναι» η Μπράιτον στην Τσέλσι για τον Κουκουρέγια. Ναι, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, θα είναι ο Πέδρο με… 30 εκατομμύρια!

Δημήτρης Μανάκος