Οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του England365: «Παίζει κανονικά ο Τσάκα!»

Πρώτο μετέδωσε το England365 χθες βράδυ (25/04) την πληροφορία πως ο Γκρανίτ Τσάκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον το επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι. Βασικός ο Ελβετός στο ντέρμπι του «Νησιού»!  



Οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του England365: «Παίζει κανονικά ο Τσάκα!»

Πριν από μερικές ώρες και ενώ η πλειοψηφία των αγγλικών Μέσων ανέφερε πως ο Γκρανίτ Τσάκα είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, το England365 διέψευσε την εν λόγω πληροφορία.

Έκανε το ρεπορτάζ του, επικοινώνησε με συγγενικά πρόσωπα του Ελβετού και επιβεβαίωσε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα της ίωσης που αντιμετώπιζε, λέγοντας μάλιστα πως «Δεν γίνεται να χάσω ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι το ματς της ζωής μας».

Πλέον, στο «Νησί» επιβεβαιώνουν την εν λόγω πληροφορία, λέγοντας πως ο Ελβετός προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του England365 και του Δημήτρη Μανάκου.

Γιατί καμιά φορά, τα αγγλικά νέα μπορεί να φτάσουν και γρηγορότερα στην Ελλάδα από ό,τι στην ίδια τη Βρετανία και εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για κάθε είδηση του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως κάνουμε… 365 ημέρες τον χρόνο!