Αφήνει το γκολφ και επιστρέφει για τη… Ρέξαμ στο ποδόσφαιρο ο Μπέιλ;

Απίθανη είδηση φαίνεται πως κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στα αγγλικά Μέσα, η οποία θέλει τον Γκάρεθ Μπέιλ να αφήνει το γκολφ και να επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Ρέξαμ!Αφήνει το γκολφ και επιστρέφει για τη… Ρέξαμ στο ποδόσφαιρο ο Μπέιλ;

Θα μας τρελάνει όλους η Ρέξαμ. Είναι δεδομένο. Έπεισε τον Μπεν Φόστερ να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο για να αγωνιστεί με την φανέλα της και αισίως φαίνεται πως κάνει το ίδιο και με τον Ρόμπσον Κανού, ο οποίος μάλιστα προθυμοποιείται να δώσει τα χρήματα που θα λαμβάνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πλέον όμως, ο Ράιαν Ρέινολντς φαίνεται πως πηγαίνει για το απόλυτο «μπαμ» και αυτό ακούει στο όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ. Και αυτό διότι ο Ρομπ Μακέλενεϊ, που επίσης έχει μερίδιο στους Ουαλούς, προσκάλεσε τον πρώην αρχηγό της Ουαλίας για γκολφ, προβαίνοντας σε μία αινιγματική ανάρτηση.

«Γκάρεθ, πάμε για γκολφ και κατά την διάρκεια των τεσσάρων ωρών που θα είμαστε εκεί, θα προσπαθήσω να σε πείσω να πάρεις πίσω την απόφαση της απόσυρσης και να παίξεις ξανά μπάλα, για μία τελευταία μαγική σεζόν…».

Και τα σενάρια ξεκίνησαν. Θα αποδεχθεί την πρόκληση της Ρέξαμ ο Γκάρεθ Μπέιλ;

Δημήτρης Μανάκος