Αυτή η φωτογραφία θριάμβου της Νιούκαστλ, ήταν πολύ διαφορετική! (pic)

Το συνηθίζουν οι ποδοσφαιριστές του Έντι Χάου μετά από τα θετικά αποτελέσματα και τις μεγάλες στιγμές που βιώνουν φέτος. Αυτή τη φορά, όμως, η πανηγυρική φωτογραφία από τ’ αποδυτήρια είχε διαφορετική, πολύ μεγαλύτερη σημασία, αφού επρόκειτο για τα επινίκια του διασυρμού της Τότεναμ με το 6-1 στο St. James’ Park.  



Αυτή η φωτογραφία θριάμβου της Νιούκαστλ, ήταν πολύ διαφορετική! (pic)

Στο πρώτο 20λεπτο το παιχνίδι ήταν ήδη στο 5-0! Αυτό που συνέβαινε στο Νιούκαστλ, με την Τότεναμ παντελώς ανήμπορη και αδύναμη ν’ αντιδράσει και απλά να εύχεται να τελειώσει το μαρτύριό της όσο γινόταν με λιγότερα τέρματα, ήταν από τα highlights της χρονιάς.

Στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό το αποτέλεσμα θα μείνει ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ενώ, η πεντάρα δίχως απάντηση από τους Λονδρέζους στο σκορ του ημιχρόνου, κατέστησε το πρώτο μέρος, ένα από τα πιο ιστορικά με τόσα πολλά τέρματα σε αναμετρήσεις της Λίγκας! 

Οι «καρακάξες» αφού συνέτριψαν τα «σπιρούνια» που ανάγκασαν τον κόσμο τους να φεύγει από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο St. James’ Park από το πρώτο 20λεπτο, έβγαλαν την καθιερωμένη τους αναμνηστική φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά είχε περισσότερο πάθος και λάμψη στα μάτια όλων!

Κώστας Ζάλιαρης