Σπουδαία Σάντερλαντ: Από το ντεμπούτο του Κορμπεράν είχε να ηττηθεί εντός έδρας η Γουέστ Μπρομ…

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Σάντερλαντ στο «Χόθορνς» επί της Γουέστ Μπρομ με 201, με την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν να ηττάται για πρώτη φορά εντός έδρας, από το ντεμπούτο του πρώην προπονητή Ολυμπιακού στον πάγκο της!



Σπουδαία Σάντερλαντ: Από το ντεμπούτο του Κορμπεράν είχε να ηττηθεί εντός έδρας η Γουέστ Μπρομ…

Στον πρώτο γύρο, η Σάντερλαντ είχε προηγηθεί στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ και οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την κατάσταση, για να επικρατήσουν με 2-1, χάρη στα γκολ των Ρόγκιτς και Ντάικ σε διάστημα 11 λεπτών.

Τέσσερις μήνες μετά, ήρθε η ώρα των «αγριόγατων» να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ήταν αυτές τώρα που ανέτρεψαν το ματς στο «Χόθορνς» και πανηγύρισαν ένα τεράστιο τρίποντο στην 44η αγωνιστική της Championship, γυρνώντας τον Κάρλος Κορμπεράν στα… τέλη Οκτωβρίου.

Στο ντεμπούτο του επί της ουσίας στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να ηττάται από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έκτοτε, μεσολάβησαν 13 εντός έδρας αναμετρήσεις, με τη Γουέστ Μπρομ να έχει ως απολογισμό 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ούτε μία ήττα. Για να έρθει η Σάντερλαντ και να υποχρεώσει τον Κάρλος Κορμπεράν στην 2η εντός έδρας αποτυχία του και στην 3η συνολικά στην σεζόν 2022-23, αν προσθέσει κανείς και αυτή με 3-0 από τη Φράιμπουργκ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δημήτρης Μανάκος