Μία μεταγραφική περίοδος στα πόδια της Μπράιτον: Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ για ΜακΆλιστερ και Καϊσέδο!

Μπορεί σε μερικές ώρες από τώρα η Μπράιτον να παίζει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της, όμως σε λίγους μήνες από… σήμερα, θα αποτελεί δεδομένα τον ρυθμιστή της μεταγραφικής περιόδου. «Σφαγή» για ΜακΆλιστερ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα κάνει ξανά κίνηση για τον Καϊσέδο η Άρσεναλ.



Μία μεταγραφική περίοδος στα πόδια της Μπράιτον: Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ για ΜακΆλιστερ και Καϊσέδο!

Στο Wembley κατευθύνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μπράιτον, για να δώσει τον 3ο ημιτελικό του FA Cup σε ολόκληρη την ιστορία της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά σενάρια μπαίνουν σε… παύση.

Πόσο μάλλον αν αυτά πηγάζουν από τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, ο οποίος επί της ουσίας επισήμανε πως οι «γλάροι» θα αποτελέσουν τον ρυθμιστή των καλοκαιρινών μεταγραφών, σε μερικούς μήνες από τώρα.

Τα ονόματα που θα «ακουστούν» πολύ έντονα είναι δύο. Του Αλέξις ΜακΆλιστερ και του Μόισες Καϊσέδο. Ο πρώτος αναμένεται να αποτελέσει μήλο της έριδος για δύο ομάδες… Τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» προς το παρόν να φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησής του.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τον Κολομβιανό μέσο, ο Καϊσέδο ναι μεν ανανέωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το μέλλον του θα είναι σίγουρα στο «Άμεξ». Οι τελευταίες του δηλώσεις που ξεκαθάρισαν πόσο πολύ θα ήθελε να αγωνιστεί στην Άρσεναλ τον χειμώνα και οι Λονδρέζοι αναμένεται να ασχοληθούν εκ νέου με την περίπτωσή του!

Δημήτρης Μανάκος