Η επική στιγμή που οι φίλοι της Ρέξαμ συνειδητοποιούν πως επέστρεψαν στην League Two! (vid)

Είναι διαφορετικό να γνωρίζεις πως πλησιάζει η ώρα να επιστρέψεις εκεί που… ανήκεις και πολύ διαφορετικό αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Και το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Ρέξαμ με τη Μπόρεχαμ Γουντ, το επιβεβαίωσε πλήρως!



Η επική στιγμή που οι φίλοι της Ρέξαμ συνειδητοποιούν πως επέστρεψαν στην League Two! (vid)

Απίστευτη Ρέξαμ, νέα νίκη στην έδρα της, έφτασε τους 110 βαθμούς και γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, στις πρώτες πέντε κατηγορίες στο «Νησί», που φτάνει σε τέτοιου είδους βαθμολογική συγκομιδή.

Με την επικράτησή της επί της Μπόρεχαμ Γουντ «σφραγίστηκε» η επιστροφή της στην League Two, για πρώτη φορά μετά από 115 χρόνια και φυσικά, οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν επικές.

Με το σφύριγμα της λήξης, το μισό… «Racecourse Ground» μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, ο Ράιαν Ρέινολντς έκλαιγε στις κερκίδες και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο, δίχως στόχο ή προορισμό.

Παράνοια, μοναδικές εικόνες και η απόλυτη δικαίωση για έναν σύλλογο που το άξιζε, το πήρε και… έρχεται ξανά στο επαγγελματικό, αγγλικό ποδόσφαιρο.

Απολαύστε το βίντεο:

Δημήτρης Μανάκος