Ματς της σεζόν για την Ίστλι με… υπέροχη σκιτσογραφία! (pic)

Μπορεί η Ίστλι να δίνει το ματς της σεζόν της, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει σπουδαία ευκαιρία για να μπει στην πρώτη επτάδα της National League, όμως φρόντισε να «ζεστάνει» τους φίλους της με μία υπέροχη σκιτσογραφία της ενδεκάδας.



Ματς της σεζόν για την Ίστλι με… υπέροχη σκιτσογραφία! (pic)

Μαθήματα αυτοκτονίας φαίνεται πως παραδίδει την δεδομένη χρονική στιγμή η Ίστλι, η οποία πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά της ημίχρονα, εκτός έδρας, απέναντι στην Τσέστερφιλντ, προηγήθηκε με 2-0, ήλεγχε απόλυτα το ματς και εν τέλει… κατάφερε να το χάσει ολόκληρο, με το τελικό 3-2 να σηματοδοτεί (ίσως) και την απώλεια μίας θέσης στην κούρσα για τα play-off.

Ωστόσο, αν το σύνολο του Λι Μπράντμπουρι θέλει να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για την κατάληψη μίας θέσης από την πρώτη επτάδα, οφείλει να επικρατήσει της Σόλιχαλ Μουρς, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Όσον αφορά το pre-game της συνάντησης, το φύλλο του αγώνα περιλαμβάνει την προσωπογραφία των πιο σημαντικών παικτών του ρόστερ. Υπέροχη φωτογραφία, όλα έτοιμα για το τελευταίο ματς της σεζόν στο «Silverlake Stadium».

Δημήτρης Μανάκος