Τέσσερις ομάδες απομένουν στον Γιαννούλη για να έχει αντιμετωπίσει… όλη την Championship!

Φοβερό στατιστικό προκύπτει μετά την επιλογή του Ντέιβιντ Βάγκνερ να ξεκινήσει βασικό τον Δημήτρη Γιαννούλη στην 43η αγωνιστική της Championship, με τον Έλληνα πλέον να έχει αντιμετωπίσει τις 19 από τις 23 διαθέσιμες ομάδες της κατηγορίας!



Τέσσερις ομάδες απομένουν στον Γιαννούλη για να έχει αντιμετωπίσει… όλη την Championship!

Στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς επιστρέφει ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Έλληνα μπακ να επιλέγεται από τον Ντέιβιντ Βάγκνερ για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΚΠΡ, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Κάπως έτσι, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, θα έχει αντιμετωπίσει φέτος τις 19 από τις 23 διαθέσιμες ομάδες της κατηγορίας, μιας και η ΚΠΡ θα βρεθεί στον δρόμο του μόλις για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ποιοι είναι λοιπόν οι σύλλογοι που του απομένουν; Η Γουέστ Μπρομ, η Γουότφορντ, η Ρέντινγκ και η Μπλάκπουλ. Και το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως η Νόριτς θα αντιμετωπίσει στις τέσσερις εναπομείναντες αναμετρήσεις τόσο την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν (Γουέστ Μπρομ), όσο και αυτή του Τσάρλο Πατίνο (Μπλάκπουλ).

Συνεπώς, ενδέχεται στο φινάλε της σεζόν, ο Δημήτρης Γιαννούλης να έχει παίξει κόντρα στο 91% των συλλόγων της Championship! Εντυπωσιακός…

Αναλυτικά, οι φορές που έχει αντιμετωπίσει κάθε σύλλογο της φετινής 2ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου:

Μπέρνλι: 3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2

Λούτον: 3

Μίντλεσμπρο: 3

Μίλγουολ: 2

Γουέστ Μπρομ: -

Μπλάκμπερν: 3

Σάντερλαντ: 1

Κόβεντρι: 2

Πρέστον: 1

Γουότφορντ: -

Σουόνσι: 1

Μπρίστολ Σίτι: 1

Μπέρμιγχαμ: 2

Χαλ: 1

Στόουκ: 2

Ρόδεραμ: 2

Χάντερσφιλντ: 2

ΚΠΡ: 1

Κάρντιφ: 2

Ρέντινγκ: -

Μπλάκπουλ: -

Γουίγκαν: 2

 

Δημήτρης Μανάκος