Ένας χρόνος ακόμη γεμάτος… Ολιβιέ Ζιρού!

Στη Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ως το 2024 ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» και θα μείνει στο Μιλάνο τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο. Το ποδόσφαιρο… χαμογελά και εμείς συνεχίζουμε να τον λατρεύουμε!



Ένας χρόνος ακόμη γεμάτος… Ολιβιέ Ζιρού!

Δεν γίνεται κάποιος να είναι ποδοσφαιρόφιλος και να μην… λατρεύει τον Ολιβιέ Ζιρού. Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να μην σκόραρε ποτέ όσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ ή ο Κίλιαν Εμπαπέ, να μην είχε την τεχνική του Λιονέλ Μέσι ή το άλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ήταν πάντα εκεί όταν ο σύλλογός του τον χρειαζόταν.

Έχει πάρει μέρος στους μεγαλύτερους τελικούς του αθλήματος, έχει κατακτήσει τα… πάντα, πλην της Premier League, αγαπήθηκε πολύ στην Άρσεναλ και δεν υπήρχε… κακία που αποχώρησε για την Τσέλσι και αισίως έγινε ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Γαλλίας, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί.

Αποτελεί βασικό μέλος στην φετινή πορεία της Μίλαν προς την διάκριση, σκόραρε το γκολ – πρόκρισης στην αναμέτρηση με τη Νάπολι και μία μέρα μετά, ο Ολιβιέ Ζιρού παραμένει «ροσονέρι». Θα βρίσκεται στο Σαν Σίρο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και μένει να δούμε πόσες ακόμη μεγάλες στιγμές θα μας χαρίσει ο Γάλλος. Είτε βρίσκεται, είτε όχι στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος