Αδιανόητο γέλιο στο στούντιο: «Έκλαιγε» ο Ρίτσαρντς με τον Κάραγκερ, «βάφτισαν» Φικόρι τον Τομόρι! (vid)

Οι εκπομπές για το Τσάμπιονς Λιγκ στο CBS συνεχίζουν να χαρίζουν απίστευτο γέλιο κάθε εβδομάδα! Αυθόρμητα, δίχως σοβαροφάνειες και με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να δίνουν ρεσιτάλ, ο Μίκα Ρίτσαρντς είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει κι έφτασε να δακρύζει από το γέλιο όταν ο Τομόρι δεν καταλάβαινε τον Κάραγκερ στις ερωτήσεις του!  



Αδιανόητο γέλιο στο στούντιο: «Έκλαιγε» ο Ρίτσαρντς με τον Κάραγκερ, «βάφτισαν» Φικόρι τον Τομόρι! (vid)

Λίγο μετά την πρόκριση της Μίλαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 1-1 με την Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», έγινε το … έλα να δεις στο στούντιο του CBS.

Η Κέιτ Άμπντο είχε μαζί της τους Ανρί, Κάραγκερ και Ρίτσαρντς ως συνήθως, ενώ, αυτή τη φορά στην παρέα τους βρέθηκε και ο Αντρέι Σεφτσένκο.

Εκ των προαναφερθέντων, ο παλαίμαχος αμυντικός της Σίτι άρχισε να δακρύζει ακούγοντας τον άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ να μην μπορεί να συνεννοηθεί με τον Φικάγιο Τομόρι, ενώ, όταν αποκάλεσε την Ίντερ… Ιντερνασιονάλε, μήπως και το ακούσει καλύτερα ο ποδοσφαιριστής, ο Ρίτσαρντς «έκλαψε».

Λίγο αργότερα, «βάφτισαν» τον παίκτη της Μίλαν… Φικόρι (Φικάγιο και Τομόρι μαζί), με την Άμπντο και τον Ανρί να λύνονται στα γέλια! Και δίχως καν να τους νοιάζει!

Δείτε τα βίντεο και θα σας φτιάξει η μέρα:

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης