Λίβερπουλ: Mεγάλο το πρόβλημα όταν απομακρύνεται από το «Άνφιλντ»...

Όσο κι αν η Λιντς παλεύει για την παραμονή, η Λίβερπουλ μόνο άνεση δεν έχει πηγαίνοντας απόψε στο «Έλαντ Ρόουντ», αφού, όταν απομακρύνεται από το «σπίτι» της, όλα γίνονται δύσκολα για εκείνη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. 



Λίβερπουλ: Mεγάλο το πρόβλημα όταν απομακρύνεται από το «Άνφιλντ»...

Οι «κόκκινοι» έβγαλαν αντίδραση στο ντέρμπι με την Άρσεναλ την περασμένη Κυριακή, επανήλθαν από μειονέκτημα δύο τερμάτων, θα μπορούσαν να έχουν πάρει ολόκληρο το ματς, αλλά τώρα θα πρέπει να επενδύσουν σε αυτή την εμφάνιση αν θέλουν να φύγουν με κάτι θετικό από την έδρα της Λιντς. 

Επειδή, όμως, φέτος η Λίβερπουλ είναι τρομερά αλλοπρόσαλλη, ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά για τη συνέχιση της θετικής εικόνας. Ούτε καν ο Γιούργκεν Κλοπ που έχει παραδεχθεί πως η ομάδα του έχει δώσει τρομερά δικαιώματα στον κόσμο ώστε να μην ξέρουν οι οπαδοί τι ακριβώς θα δουν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε διαφορετικό ματς. 

Σε αντίθεση με τις 10 νίκες εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, το κλαμπ του λιμανιού μετράει μόλις τρία «τρίποντα» σε εξορμήσεις, ενώ, οι ήττες είναι 8, συγκριτικά με τις μόλις 2 που έχει υποστεί μπροστά στο Kop. 

Τα γκολ που πετυχαίνει η Λίβερπουλ σε αντίπαλες έδρες είναι λιγότερα από τα μισά που σκοράρει στο «σπίτι» της, ενώ, έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 11 περισσότερα από αυτά που έχει δει τους αντιπάλους της να πετυχαίνουν όταν επισκέπτονται το «Άνφιλντ»... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης