Κέιλορ Νάβας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… 0-2 και εμφατική επιστροφή στην τριάδα!

Ούτε οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Κέιλορ Νάβας μπορούσαν να σταματήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν εξαιρετική στο «Σίτι Γκράουντ» κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-0, για να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.



Κέιλορ Νάβας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… 0-2 και εμφατική επιστροφή στην τριάδα!

Διόλου επηρεασμένη παρουσιάστηκε στο «Σίτι Γκράουντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τρεις μέρες μετά τη «σοκαριστική» ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σεβίλλη, πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, πείθοντας άπαντες με την εικόνα της.

Σε ένα ματς με πάρα πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μετουσίωσαν σε μεγάλη στιγμή την υπεροχή τους, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει τον ΜακΚένα στο 25ο λεπτό, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι – ύστερα από κόντρες – του Νταβίδ Ντε Χέα.

Σε μία ομάδα όμως με τόσο μεγάλη ποιότητα, μία καλή… ανάπτυξη είναι αρκετή για να δώσει τη λύση, με τον Άντονι να σκοράρει από κοντά για πρώτη φορά μετά από 15 αναμετρήσεις και 38 τελικές προσπάθειες, ανοίγοντας το σκορ στο 32ο λεπτό.

Με την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έδειχνε αποφασισμένη να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμά της και είδε τον Μπρούνο Φερνάντες να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερά του ημίχρονα στη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος με απίστευτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νάβας, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να κάνει επέμβαση, ενώ το ίδιο συνέβη και έξι λεπτά μετά, όταν έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο, στο 76’ ο Κοσταρικανός δεν θα μπορούσε να έχει απάντηση, όταν ο Άντονι βρήκε τον Νταλότ στην περιοχή και ο – κατά συνθήκη – αριστερός μπακ των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο παρακολουθήσαμε ήταν μία τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες, που επίσης δεν κατέληξε για… ελάχιστα στα δίχτυα και μία κόντρα επίθεση, με τον Σάντσο, που ήταν ο τελικός αποδέκτης, να σημαδεύει εκτός εστίας.

Η ουσία είναι όμως πως οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και επέστρεψαν στις νίκες, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες στην Premier League, βλέποντας το κοινό τους να χειροκροτάει και τον Λίνγκαρντ, που πέρασε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό!

Δημήτρης Μανάκος