Ασταμάτητος ο Χάαλαντ, περιμένει «γκέλα» της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι!

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Λέστερ, πολύ πιο άνετα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστής ξανά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, «ισοφάρισε» το ρεκόρ του Μοχάμεντ Σαλάχ και αναζητά μόλις… ένα για την απόλυτη κορυφή!



Ασταμάτητος ο Χάαλαντ, περιμένει «γκέλα» της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι επιδόσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ τη φετινή σεζόν δεν έχουν προηγούμενο. Κάθε γκολ του στην Premier League είναι και ένα νέο ρεκόρ, με τον Νορβηγό να χρειάζεται ακόμη ένα για να φτάσει σε μία… ακόμη κορυφή.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (15/4), ο Χάαλαντ πρόσθεσε ξανά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο «Έτιχαντ», αυτή τη φορά «πληγώνοντας» τη Λέστερ. Για ένατο ματς μάλιστα στην Premier League πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε ο Τζον Στόουνς με φοβερό σουτ με το αριστερό μόλις στο 5ο λεπτό και από εκεί και πέρα, η Λέστερ «κατέρρευσε». Είδε τον Νορβηγό να παίρνει… φόρα και δεν μπόρεσε να τον σταματήσει ποτέ, με τον Χάαλαντ να κάνει το 2-0 με πέναλτι στο 13’, το οποίο κέρδισε ο Γκρίλις, για να σημειώσει και τρίτο πριν καν φτάσουμε στο μισάωρο.

Συνεργάστηκε για 8η φορά φέτος στην Premier League με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και έφτασε τα 32 γκολ ως στιγμής σε επίπεδο πρωταθλήματος, «ισοφαρίζοντας» τους αριθμούς του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Στην επανάληψη η Σίτι έριξε ταχύτητα και είδε τη Λέστερ να μειώνει στο 75’, με τον Ιεανάτσο να βρίσκει δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Λίγο έλειψε να πάμε σε… δράμα, καθώς ο Μάντισον στο 85’ δεν τελείωσε σωστά τη φάση από πλεονεκτική θέση, ο Ιεανάτσο σημάδεψε το δοκάρι στο 92΄, και το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους και τους «πολίτες» να αναμένουν «γκέλα» της Άρσεναλ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Δημήτρης Μανάκος