Αυτά τα κάνουν μόνο ο... Μέσι και ο Μπρούνο Φερνάντες! (vid)

Αν και ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ έκανε εξαιρετική πρώτη επαφή και ωραίο σουτ στο πρώτο από τα δύο τέρματά του απέναντι στην Σεβίλλη, πρόσφερε στον Μπρούνο Φερνάντες μια ασίστ με εξαιρετική σημασία, αφού ο Πορτογάλος πλέον έχει να υπερηφανεύεται για κάτι κοινό με τον Λιονέλ Μέσι!  



Αυτά τα κάνουν μόνο ο... Μέσι και ο Μπρούνο Φερνάντες! (vid)

Ο Μπρούνο έφτιαξε το πρώτο τέρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σεβίλλη, προτού «σερβίρει» στον Σάμπιτζερ και ο Άντονι Μαρσιάλ.

Η κάθετη του Πορτογάλου χαφ οδήγησε σε γκολ και έκανε τον captain των «κόκκινων διαβόλων» να φτάσει πλέον στα 50+ γκολ και 50+ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα. Τί σημαίνει αυτό;

Ότι ναι μεν δεν είναι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει, αλλά η παρέα που έχει είναι... ιδιαίτερη. Εκλεκτή. Δίπλα στο όνομα του Μπρούνο βρίσκεται μονάχα εκείνο του Λιονέλ Μέσι!

Ο Λίο, Παγκόσμιος Κυπελλούχος πλέον με την εθνική Αργεντινής, είναι εκείνος που έχει πετύχει ό,τι και ο Φερνάντες στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του δεύτερου στο Μάντσεστερ.

Μόνο οι δυο τους έχουν αυτό το 50+ σε σκοράρισμα και δημιουργία τερμάτων σε όλα τα τουρνουά που έχουν συμμετοχή, από τους συναδέλφους τους στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης