Μαγκουάιρ θα πει... λάθος μέρος, λάθος στιγμή (vid)

Να έχεις καταφέρει όλο αυτόν τον καιρό να είσαι μακριά από την κριτική και την αρνητική δημοσιότητα, αλλά να μη σε αφήνει η μοίρα σου. Ή αλλιώς, να είσαι ο Χάρι Μαγκουάιρ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σεβίλλη στο «Ολντ Τράφορντ». 



Μαγκουάιρ θα πει... λάθος μέρος, λάθος στιγμή (vid)

Ναι, αυτή τη φορά δεν έκανε κάποια κίνηση που τον οδήγησε στο μεγάλο λάθος. Ναι, δεν έχει ευθύνη, αν και θα μπορούσε ίσως να έχει κάποια καλύτερα αντανακλαστικά και ν' αποφύγει την μπάλα με τον κίνδυνο, βέβαια, να υπάρχει κάποιος αντίπαλος πίσω του. 

Ναι, δεν μπέρδεψε τους συμπαίκτες του, δεν έκανε λάθος μεταβίβαση, δεν ζητούσε την μπάλα ενώ ήταν κλεισμένος, δεν έκανε κάποιο λανθασμένο γύρισμα. 

Επειδή, όμως, είναι αυτός που είναι, η μοίρα του δεν τον άφησε να περάσει στο «απυρόβλητο» σ' ένα ματς που στράβωσαν πολλά για τους «κόκκινους διαβόλους». Βρισκόταν εκεί που ΔΕΝ έπρεπε, την στιγμή που ΔΕΝ έπρεπε για να χτυπήσει η μπάλα στο κεφάλι του από την κεφαλιά αντιπάλου και να καταλήξει στα δίχτυα του Ντε Χέα αλλάζοντας παντελώς τροχιά, για την ολική επαναφορά και το 2-2 της Σεβίλλης στον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ. 

Αχ, βρε Χάρι... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης