Μάθημα… αυτοκαταστροφής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα ανοιχτά για την πρόκριση!

Πώς μπορείς να μετατρέψεις μία «ονειρική» εμφάνιση σε «θρίλερ»; Μαθήματα… αυτοκαταστροφής παρέδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», με τους «κόκκινους διαβόλους» να βλέπουν το 2-0 να γίνεται… 2-2 σε 10 λεπτά από τη Σεβίλλη, με μεγάλη δόση ατυχίας, και να πηγαίνουν στη ρεβάνς της Ισπανίας στην απόλυτη ισορροπία!  



Μάθημα… αυτοκαταστροφής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα ανοιχτά για την πρόκριση!

Όταν στο «Ολντ Τράφορντ» δεν μπαίνεις συγκεντρωμένος είναι δεδομένο πως θα το «πληρώσεις» και η Σεβίλλη το αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι, καθώς άργησε πάρα πολύ να «εγκλιματιστεί» στις συνθήκες της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα, απέναντί της είχε μία ομάδα πλήρως αποφασισμένη να «ξεμπερδεύει» από νωρίς, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο 20άλεπτο, με τα δύο από τα τρία γκολ να κατοχυρώνονται, αλλά την εικόνα της να «χαλά» πολύ στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης, για να διαμορφωθεί το απίθανο… 2-2.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Αρχικά, ο Τζέιντον Σάντσο προειδοποίησε στα 27 δευτερόλεπτα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, για να έρθει ο Σάμπιτζερ στο 14’ και να μετουσιώσει σε ασίστ την μεταβίβαση του Μπρούνο Φερνάντες.

Προτού προλάβουν οι Ισπανοί να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ο Αυστριακός έκανε και το 2-0, ξανά με το αριστερό, ύστερα από υπέροχη πάσα του Μαρσιάλ, που πλέον έχει συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του ανά 80 λεπτά, πράγμα εξαιρετικό, αναλογικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ακολούθησε μία καλή στιγμή του Μπρούνο Φερνάντες στο 32’, με τον Πορτογάλο να μην σκοράρει και εννέα λεπτά μετά να δέχεται κίτρινη κάρτα, γεγονός που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς επί ισπανικού εδάφους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Σεβίλλη επιχείρησε να βγει μπροστά, έχοντας αντλήσει ψυχολογία από την φάση του Νιανζού στο φινάλε του ημιχρόνου, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με το πλασέ του Άντονι στο 48’ να περνά λίγο έξω.

Ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπόνο με τη συμπλήρωση μισής ώρας και από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, με τον Μαλάσια να καταγράφει την επόμενη τελική της ομάδας του στο 83’!

Ωστόσο, όσο έμενε το 2-0 η Σεβίλλη ξεκίνησε να το πιστεύει και ο Νάβας μείωσε το σκορ στο 85’, με αρκετή δόση τύχης, καθώς η μπάλα βρήκε πάνω στον Μαλάσια.

Ο Ντε Χέα κράτησε την ομάδα του στην κεφαλιά του Εν Νεσίρι, αλλά αυτό δεν γινόταν να συμβεί και στο 93’, όταν ο Μαγκουάιρ άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

 

 

Δημήτρης Μανάκος