Επικό βίντεο στην Άρσεναλ με χώρες: Ο Ζιντσένκο είπε την Ελλάδα, ο Τσάκα… δεν θυμήθηκε την Ελβετία! (vid)

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι ομάδες της Premier League με τις ιδέες τους και αισίως, η Άρσεναλ έβαλε τρεις ποδοσφαιριστές της να παίζουν με τη μπάλα και παράλληλα να λένε δυνατά όσες χώρες τους έρχονται στο μυαλό. Το αποτέλεσμα είναι… επικό!



Επικό βίντεο στην Άρσεναλ με χώρες: Ο Ζιντσένκο είπε την Ελλάδα, ο Τσάκα… δεν θυμήθηκε την Ελβετία! (vid)

Η Άρσεναλ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιας και έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεντρώνεται αποκλειστικά στην 31η στροφή της Premier League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Οι ποδοσφαιριστές της λοιπόν είχαν χρόνο για… παιχνίδια και για τον λόγο αυτό ζητήθηκε από τον Ρομπ Χόλντινγκ, τον Γκρανίτ Τσάκα και τον Ολεσκάντρ Ζιντσένκο να προσπαθούν να μην τους πέσει η μπάλα από τον αέρα και παράλληλα να επισημαίνουν και όσες χώρες θυμούνται.

Ο πρώτος κέρδισε, το αποτέλεσμα ήταν επικό, αλλά ο Ουκρανός ήταν αυτός που θυμήθηκε την… Ελλάδα. Την ίδια ώρα, ο Τσάκα δεν ανέφερε την Ελβετία, της οποίας είναι αρχηγός, ενώ άπαντες προσπαθούσαν να σκεφτούν την καταγωγή των συμπαικτών τους, και ουδείς παρέλειψε να αναφέρει τη Γκάνα, από την οποία προέρχεται ο Τόμας Πάρτεϊ!

Δείτε το βίντεο:

Δημήτρης Μανάκος