Ο Χάαλαντ σκοράρει απέναντι στην Μπάγερν, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετό…

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μετρήσει περισσότερα ματς απέναντι στην Μπάγερν, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη αντίπαλο έχει βρεθεί μπροστά του. Συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα. Κι όμως, ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μια νίκη! Οπότε, οι προημιτελικοί του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, του δίνουν την ευκαιρία να… διορθώσει τις επιδόσεις του.  



Ο Χάαλαντ σκοράρει απέναντι στην Μπάγερν, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετό…

Ο Τόμας Μίλερ δεν θέλησε να τον πικάρει, αλλά… δεν κρατήθηκε κιόλας. Ναι μεν εξήρε τις ικανότητες του Νορβηγού επιθετικού, αλλά σχολίασε ότι «δεν είχε καμία τύχη όταν έπαιζε απέναντί μας με τη φανέλα της Ντόρτμουντ».

Και δεν έχει άδικο ο Γερμανός… Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κοντραριστεί 7 φορές με τους Βαυαρούς, τις περισσότερες απ’ όσες έχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά δεν έχει πάρει ούτε μια νίκη!

Ναι μεν έχει πέντε γκολ απέναντι στον σύλλογο του Μονάχου, όταν σκόραρε εις βάρος του ως μέλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα μεγάλα γερμανικά ντέρμπι, αλλά, δεν εξασφάλιζαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους Βεστφαλούς και τον Viking.

Από απόψε, από τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Χάαλαντ να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Μάντσεστερ Σίτι, υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία. Για τη βελτίωση των προσωπικών του επιδόσεων σε αυτή την κόντρα, αλλά και για το βήμα της Σίτι προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και το τρόπαιο…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης