«Σείστηκε» η Ουαλία: Μισή άνοδος για τη Ρέξαμ, απίθανη απόκρουση πέναλτι από τον Φόστερ στο 96'! (vids)

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Ρέξαμ απέναντι στη Νοτς Κάουντι, με το τελικό 3-2 να προκύπτει με ανατροπή στο «Racecourse Ground». Απίθανη ατμόσφαιρα και πολύ μεγάλο τρίποντο για την ομάδα του Ρέινολντς, που ανέβηκε στην πρώτη θέση, στο +3 και με ένα ματς λιγότερο από την αντίπαλό της! Πέναλτι στο 96’ απέκρουσε ο Φόστερ!



«Σείστηκε» η Ουαλία: Μισή άνοδος για τη Ρέξαμ, απίθανη απόκρουση πέναλτι από τον Φόστερ στο 96'! (vids)

Επρόκειτο για την πρώτη φορά στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που δύο ομάδες με 100+ βαθμούς έβρισκαν η μία την άλλη στον δρόμο της. Δεν είχε συμβεί ποτέ, αμφότερες μετρούσαν από 100 πόντους, την στιγμή που τόσο η Ρέξαμ, όσο και η Νοτς Κάουντι είχαν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε 106 περιπτώσεις.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Ουαλία, με φόντο την πρωτιά της National League, με ειδοποιό διαφορά πως η ομάδα του Ρέινολντς είχε και ένα παιχνίδι λιγότερο, τέσσερα ματς (δίχως το μεταξύ τους) πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μπόστοκ να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του μετά το 2016!

Ωστόσο, η αντίδραση της Ρέξαμ ήταν απίθανη, με τον Μιούλιν να ισοφαρίζει στο 48ο λεπτό και τον Μεντί να βάζει μπροστά την ομάδα του με την συμπλήρωση των 70’.

Δεν υπήρχε όμως καμία περίπτωση να παρατήσει το παιχνίδι η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, με τον αρχηγό της, τον Κάμερον, να σκοράρει με κεφαλιά – ψαράκι, για το 2-2, μόλις πέντε λεπτά αργότερα.

Και προτού προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε τι… ματσάρα παρακολουθούμε, η Ρέξαμ βρήκε ξανά γκολ για το προβάδισμα και επί της ουσίας, γκολ… νίκης! Σοβαρό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, άψογο τελείωμα του Λι και νέο προβάδισμα.

Τι συνέβη όμως στην τελευταία φάση; Η Νοτς Κάουντι ήταν έτοιμη να ισοφαρίσει και ο Φόστερ απέκρουσε πέναλτι, για να δώσει μία τεράστια νίκη στην ομάδα του!

Δημήτρης Μανάκος