Η αποχώρηση Φιρμίνο θα είναι η μεγάλη χαρά της Άρσεναλ

Μπήκε για λίγο, ήξερε τι έπρεπε να κάνει και η μοίρα του σε τέτοια παιχνίδια τον οδήγησε στο γκολ. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σκόραρε ξανά κόντρα στην Άρσεναλ στην τελευταία του εμφάνιση σε τέτοιο παιχνίδι και όσα έχει καταφέρει, κάνουν τους «κανονιέρηδες» να χαίρονται με την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από την Αγγλία το προσεχές καλοκαίρι.  



Η αποχώρηση Φιρμίνο θα είναι η μεγάλη χαρά της Άρσεναλ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο 87ο λεπτό έφτασε στη σέντρα του Αλεξάντερ – Άρνολντ, έκανε δυνατό άλμα στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στο «Άνφιλντ», απέναντι στους «κανονιέρηδες».

Αυτό ήταν το 11ο γκολ του σε ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και φυσικά πρόκειται για την… αγαπημένη του ομάδα κάθε φορά που την συναντά. Μάλιστα, τα 10 από αυτά τα τέρματα είναι Non-penalty, σε μια επίδοση που είναι η κορυφαία σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στην Άρσεναλ!

Ο Φιρμίνο αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν, θα είναι για πάντα ο αγαπημένος «Μπόμπι» του Kop και το γεγονός πως φεύγει από την Αγγλία το φετινό καλοκαίρι, θα χαροποιήσει τους «κανονιέρηδες» που έχουν βαρεθεί να τον βλέπουν να σκοράρει στα μεταξύ τους ματς.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης