Απίθανος Ρίτσαρντς: «Απέρριψα πρόταση 100.000 την εβδομάδα, γι’ αυτό δουλεύω για κάθε Μέσο»! (vid)

Ο Μίκα Ρίτσαρντς θα θεωρεί πάντοτε μια από τις ανόητες και λανθασμένες αποφάσεις της ζωής του, εκείνη που πήρε όταν απέρριψε την πρόταση των 100.000 λιρών/εβδομάδα από την Σίτι για να παίξει στην Άστον Βίλα και τελικά, υποβιβάστηκε! «Γιατί νομίζεις ότι δουλεύω για κάθε γαμ^#$$&^ Μέσο;» απάντησε στον Λίνεκερ και λύθηκαν στα γέλια!  



Απίθανος Ρίτσαρντς: «Απέρριψα πρόταση 100.000 την εβδομάδα, γι’ αυτό δουλεύω για κάθε Μέσο»! (vid)

Ο Big Meeks δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά που είχε από τους «πολίτες» στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, για ν’ αποτελέσει ένα αξιόπιστο back-up του Πάμπλο Ζαμπαλέτα.

Σε vidcast με τους Λίνεκερ και Σίρερ, ο Ρίτσαρντς ανέφερε: «Κάποτε δεν με ένοιαζαν μόνο τα λεφτά. Είχα πρόταση 100.000 λιρών την εβδομάδα από την Σίτι για 5,5 χρόνια και την απέρριψα για να μην είμαι πίσω από τον Ζαμπαλέτα! Και υπέγραψα στην Βίλα, υποβιβαστήκαμε και έφτασα να παίρνω 20.000 λίρες την εβδομάδα»!

Ο Λίνεκερ σηκώθηκε όρθιος, έκπληκτος, τον ρώτησε αν έχει ξεπεράσει το περιστατικό αυτό και ο άλλοτε φουλ μπακ της Σίτι σχολίασε: «Φυσικά και όχι, γιατί νομίζεις ότι ακόμα δουλεύω για κάθε γαμ$%$#^& Μέσο ως σχολιαστής;»! Και φυσικά το γέλιο ήταν το φυσικό επακόλουθο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης