Φουλ για επιβίωση η Πάλας, διέλυσε την Λιντς με πέντε γκολ και ανατροπή!

Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί στο 20λεπτο να βρισκόταν πίσω στο σκορ στο «Έλαντ Ρόουντ», όμως, σμπαράλιασε την Λιντς φτάνοντας στο τελικό 5-1! Σκόραρε σε κάθε τελική προσπάθεια που έφτιαχνε στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Ρόι Χότζον, φτάνοντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Παντελώς απούσα η άμυνα των «παγωνιών» που μετά το προβάδισμα απλά... εξαφανίστηκαν.  



Φουλ για επιβίωση η Πάλας, διέλυσε την Λιντς με πέντε γκολ και ανατροπή!

Η Λιντς έβγαλε τέτοια εικόνα και τέτοια ενέργεια στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης που ίσως έκανε και τους οπαδούς της ν' απορήσουν θετικά και ν' αναθαρρήσουν για ό,τι επρόκειτο να συμβεί στο «Έλαντ Ρόουντ». Η άνεση με την οποία ο Μπάμφορντ στο 20' πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0, τα χαμόγελα των «παγωνιών» και η αύρα που έβγαζε η ομάδα, ξεγέλασαν τρομερά...

Η Πάλας άρχισε να παίρνει μπρος και κατάφερε σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα όχι απλά να φέρει τούμπα το παιχνίδι, αλλά και να βάλει βάσεις για μια νίκη που θα αύξανε ακόμα περισσότερο την τρομερή επίδοση των βαθμών που έχει πάρει το κλαμπ σε ματς όπου έχει βρεθεί πίσω στο σκορ.

Στο 45' + 1΄ ο Γκουεχί πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας από επαφή και του Σλουπ (που είχε δοκάρι σε κεφαλιά στο 25') από εκτέλεση στατικής φάσης για το 1-1 και με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «αετοί»... άνοιξαν φτερά προς την εξασφάλιση όλων των βαθμών. Στο 53΄ο Αγιού με κεφαλιά έκανε το come-back για την ομάδα του και στο 55' οι Έζε και Ολίσε άλλαξαν όμορφα την μπάλα με τον πρώτο να πλασάρει τον Μελιέ για το 3-1 των Λονδρέζων.

Και κάπου εκεί απλά άνοιξε ο ασκός του Αιώλου, με την Πάλας να σκοράρει σε κάθε τελική της φάση! Το είχε ήδη πράξει με τις δύο πρώτες στο δεύτερο ημίχρονο, το έκανε ξανά ο Εντουάρντ στο 69' με αριστερό διαγώνιο σουτ και στο 77' ο Αγιού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 5-1.

Κώστας Ζάλιαρης