Σε τι «ματσάρα» συμμετείχε ο Πέλκας; Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι και buzzer - beater στο παιχνίδι της σεζόν! (vids)

Απίθανο παιχνίδι ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Χαλ, με τον Δημήτρη Πέλκα να ξεκινά βασικός και να παρακολουθεί από τον πάγκο το απίθανο 4-4 στην Championship!



Σε τι «ματσάρα» συμμετείχε ο Πέλκας; Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι και buzzer - beater στο παιχνίδι της σεζόν! (vids)

Ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Championship έλαβε χώρα στο «Στάδιο του Φώτος» ανάμεσα στη Σάντερλαντ και τη Χαλ, με αμφότερες να θέλουν τη νίκη, αλλά εν τέλει αυτή να την κατακτά το… ποδόσφαιρο.

Το τελικό 4-4 άλλωστε αυτό αποδεικνύει, με τον Δημήτρη Πέλκα να ξεκινά στην βασική ενδεκάδα και εν τέλει να αντικαθίσταται στο 60’ για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι με οκτώ γκολ, δύο πέναλτι και ένα buzzer-beater, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, το ματς ανατράπηκε στο… 2ο λεπτό και η Χαλ ισοφάρισε εκ νέου στο 25’. Όλα αυτά πριν συμπληρώσουμε μισή ώρα, με την ομάδα του Πέλκα να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66’, με τον Σλάτερ.

Εκεί σημειώθηκε η δεύτερη ανατροπή. Ντιαλό και Κλαρκ έκαναν το 4-3 στο 81’, αλλά η Σάντερλαντ δεν άντεξε. Κέρδισε πέναλτι στην τελευταία φάση του ματς και ο Τουφάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με εύστοχη εκτέλεση στο 98ο λεπτό!

Δημήτρης Μανάκος