Η Χάντερσφιλντ το έκανε ξανά: «Διπλό» στη Γουότφορντ, με λιγότερες από… 100 πάσες!

Την 3η συνεχόμενη νίκη σε επίπεδο Championship πανηγύρισε η Χάντερσφιλντ, η οποία επικράτησε με 3-2 της Γουότφορντ, εκτός έδρας. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Δεν αντάλλαξε καν 100 φορές σωστά τη μπάλα!



 Η Χάντερσφιλντ το έκανε ξανά: «Διπλό» στη Γουότφορντ, με λιγότερες από… 100 πάσες!

Είναι προφανές πως ο Νιλ Γουόρνοκ έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της Χάντερσφιλντ, με τον έμπειρο προπονητή να παραλαμβάνει μία ομάδα που δεν γνώριζε… τι παίζει στον αγωνιστικό χώρο, για να τη μετατρέψει σε ένα κυνικό σύνολο που κερδίζει δίχως καν να απειλεί.

Πριν από δύο αγωνιστικές, κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Μίλγουολ, έχοντας αλλάξει σωστά τη μπάλα μόλις σε 80 περιπτώσεις. Τότε όμως, ένα γκολ ήταν αρκετό, με τον Γουόρντ να διαμορφώνει το τελικό 1-0!

Αισίως, η ομάδα του Γουόρνοκ φρόντισε να αποδείξει πως αυτός ο τρόπος παιχνιδιού που εφαρμόζει δεν είναι τυχαίος. Κατάφερε να προβεί σε μόλις 95 εύστοχες μεταβιβάσεις στην έδρα της Γουότφορντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ». Και παρόλα αυτά, επικράτησε με 3-2, στην πρώτη της νίκη στο εν λόγω γήπεδο μετά από μία πενταετία! Απίθανη…

Δημήτρης Μανάκος