Μπόρνμουθ την… Τρίτη; Για πρώτη φορά στην ιστορία της εντός έδρας στην Premier League!

Ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά είναι πραγματικότητα. Διότι η Μπόρνμουθ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα κληθεί να υποδεχθεί ομάδα της Premier League την Τρίτη!



Μπόρνμουθ την… Τρίτη; Για πρώτη φορά στην ιστορία της εντός έδρας στην Premier League!
Μεγάλο αποτέλεσμα κατάφερε να πανηγυρίσει η Μπόρνμουθ το Σαββατοκύριακο που παρήλθε απέναντι στη Φούλαμ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 των Λονδρέζων, σε μία αναμέτρηση που βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Το εκπληκτικό γκολ του Ταβερνιέρ όμως και η παρέμβαση του Σολάνκε στην ασταθή επέμβαση του Λένο, σηματοδότησαν την 2η επικράτηση των «κερασιών» στα τρία τελευταία τους παιχνίδια στην Premier League, γεγονός που έχει αναπτερώσει στο έπακρο τις ελπίδες τους για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Κομβικό φυσικά θεωρείται το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους στο «Βιτάλιτι», κόντρα στη Μπράιτον, την οποία κέρδισαν την τελευταία φορά που την υποδέχθηκαν, το 2020, με 3-1. Ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο συναντήσεων έγκειται στη μέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Διότι η Μπόρνμουθ μόλις για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίπεδο Premier League θα παίξει Τρίτη εντός έδρας! Όσον αφορά τα αποτελέσματά της στις εξορμήσεις της την συγκεκριμένη μέρα στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου;

Δύο ήττες σε ισάριθμα ενενηντάλεπτα, από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίχως να σκοράρει. Συνεπώς, δύο είναι οι προκλήσεις για το ματς με τους «γλάρους». Το πρώτο γκολ της ιστορίας της την… Τρίτη, στο «παρθενικό» της, εντός έδρας παιχνίδι, την 3η ημέρα της εβδομάδας! Εκπληκτικό…

Δημήτρης Μανάκος