«Ασθενής» η Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με ομάδες της πρώτης 10άδας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τους παίκτες της Νιούκαστλ να σκοράρουν δις στο «St. James’ Park», να παίρνουν τη νίκη εις βάρος τους και αυτό ήταν ακόμα ένα από τα ματς στα οποία η ομάδα του Τεν Χαγκ μακριά από το κοινό της, κόντρα σε κλαμπ της πρώτης 10άδας της Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίζει… ασθένειες.  



«Ασθενής» η Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με ομάδες της πρώτης 10άδας

Ο Ολλανδός προπονητής δεν θέλησε να κρυφτεί λίγο μετά το ματς της Κυριακής με τις «καρακάξες». «Σιχαίνομαι που πρέπει να το πω αυτό, αλλά είναι η αλήθεια και οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς» σχολίασε ο Τεν Χαγκ για την εικόνα των παικτών του στο Νιούκαστλ και την ήττα που επέτρεψε στο σύνολο του Χάου να προσπεράσει στην 3η θέση.

Η Γιουνάιτεντ μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» αδυνατεί να τα βγάλει πέρα με ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό του πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή και το αποτέλεσμα της Κυριακής προστέθηκε στα υπόλοιπα.

Από το δυνατό «χαστούκι» της Μπρέντφορντ, τον Αύγουστο, στην «εξάρα» της Σίτι τον Οκτώβρη και το 3-1 της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ έναν μήνα αργότερα.

Η Άρσεναλ με buzzer – beater τον Ιανουάριο του 2023 πήρε τη νίκη κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ φυσικά υπάρχει και το ντροπιαστικό 7-0 από την Λίβερπουλ πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ έχει πάρει νίκη μονάχα στο Λιντς (2-0), έχει μια ισοπαλία (1-1 με Πάλας) και τρεις ήττες.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

 

 

Κώστας Ζάλιαρης