Ο Μο Σαλάχ έχει μάθει πολλούς τρόπους για να «πληγώσει» την Σίτι (vid)

Στην ιστορία των… αγαπημένων του αντιπάλων δεν βρίσκεται μονάχα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και οι «γαλάζιοι» της ίδιας πόλης. Ο Μο Σαλάχ έχει πετύχει ορισμένα κρισιμότατα, αλλά και πανέμορφα γκολ κόντρα στη Σίτι και η δική του συμβολή στο ντέρμπι του «Etihad» κρίνεται απαραίτητη για την Λίβερπουλ.  



Ο Μο Σαλάχ έχει μάθει πολλούς τρόπους για να «πληγώσει» την Σίτι (vid)

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ ναι μεν θα έχει τη βοήθεια των Νούνιες, Ζότα και Φιρμίνο, αλλά θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και να βγει μπροστά σε αυτή την τρομερά δύσκολη αποστολή που έχει μπροστά της η ομάδα του Κλοπ.

Με δεδομένο πως η Λίβερπουλ έχει σήμερα την Σίτι και μέσα σε λίγες μέρες θα παίξει και με τις Τσέλσι και Άρσεναλ, ο «Φαραώ», όπως και όλοι οι υπόλοιποι, καλείται να επιδείξει δύναμη, αντοχές και σκληράδα για την δύσκολη τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Γιατί ένα «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ, περνάει και από τα δικά του χέρια.

Η Πρέμιερ Λιγκ θυμήθηκε ορισμένα από τα γκολ του Σαλάχ απέναντι στους «πολίτες», κόντρα στους οποίους βέβαια έχει σκοράρει από την πιο μακρινή απόσταση που το έχει κάνει στην Λίγκα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης