Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια: «Φαβορί η Λίβερπουλ για Μάουντ, ο Κόλο Μουανί απασχολεί τη Γιουνάιτεντ!»

Η Premier League πλησιάζει στην επιστροφή της και το ίδιο συμβαίνει και με τα σενάρια για μεταγραφές, καθώς από τη μια η Λίβερπουλ δείχνει φαβορί για τον Μέισον Μάουντ, από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασχολείται με την περίπτωση του Κόλο Μουανί!  



Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια: «Φαβορί η Λίβερπουλ για Μάουντ, ο Κόλο Μουανί απασχολεί τη Γιουνάιτεντ!»

Η Premier League έκανε την τελευταία διακοπή της και πλέον επιστρέφει για την τελική ευθεία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το ενδιαφέρον παραμένει φυσικά αμείωτο, όμως ήδη οι κορυφαίες ομάδες σχεδιάζουν τα ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ λοιπόν, η Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι πρώτη στην «κούρσα» της απόκτησης του Μέισον Μάουντ. Υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» για τον «άσο» της Τσέλσι που δεν έχει χρόνο συμμετοχής ανάλογο της ποιότητάς του, όμως οι «κόκκινοι» είναι πιο κοντά στον παίκτη.

Το αντίπαλο δέος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ως ξεκάθαρο στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Φυσικά, ο Χάρι Κέιν είναι ο «διακαής πόθος» της διοίκησης, όμως αν η περίπτωσή του δεν προχωρήσει, υπάρχουν εναλλακτικές.

Μια από αυτές είναι ο Κόλο Μουανί. Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης διανύει μια σπουδαία σεζόν με τη γερμανική ομάδα, μετράει 16 γκολ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ στη γερμανική Bundesliga.

Δημήτρης Μανάκος