Από τον Άνταμς και τον Κάμπελ, μέχρι τον Τέρι και τον Τουρέ: Οι επόμενοι του Hall of Fame!

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε τους νέους υποψήφιους για την είσοδο στο Hall of Fame μέσα στο 2023 και θέτει το ερώτημα προς τους οπαδούς των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Ποιοι αξίζουν να βρεθούν ανάμεσα στους υπόλοιπους που έβαλαν την υπογραφή τους στην γιγάντωση του κορυφαίου πρωταθλήματος;  Από τον Άνταμς και τον Κάμπελ, μέχρι τον Τέρι και τον Τουρέ: Οι επόμενοι του Hall of Fame!

Το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκαν οι Σερ Άλεξ και Βενγκέρ ως οι πρώτοι προπονητές που παίρνουν μια θέση – πανάξια – στο Hall of Fame της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο άνδρες με όσα έκαναν και με τις ομάδες που έφτιαχναν κάθε φορά σε Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ κατάφεραν να γράψουν τη δική τους ιστορία, όμως, τώρα ήρθε η ώρα για… επιστροφή στους πρωταγωνιστές που ίδρωσαν και τίμησαν τη φανέλα.

Ο Τόνι Άνταμς, ο Σολ Κάμπελ, ο Μάικλ Κάρικ, ο Πετρ Τσεχ, ο Άντι Κόουλ, ο Άσλεϊ Κόουλ, ο Ζερμέιν Ντεφό, ο Λες Φέρντιναντ, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ρόμπι Φάουλερ, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Μάικλ Όουεν, ο Τζον Τέρι, ο Γιάγια Τουρέ και ο Νεμάνια Βίντιτς είναι οι νέοι υποψήφιοι που τέθηκαν προς ψήφιση!