Ο Σον νιώθει ενοχές για Κόντε, ο Κουλουσέφσκι… σχεδόν το πανηγύρισε

¶λλοι τον ήθελαν, άλλοι όχι. Συμβαίνουν αυτά. Στην Τότεναμ υπάρχει διχογνωμία για την απόφαση της διοίκησης νΆ απομακρύνει τον Αντόνιο Κόντε, με τους Σον και Κουλουσέφσκι να μιλούν και να κινούνται σε πολύ διαφορετικό μήκος κύματος για τον Ιταλό κόουτς.  Ο Σον νιώθει ενοχές για Κόντε, ο Κουλουσέφσκι… σχεδόν το πανηγύρισε

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των «σπιρουνιών», έχοντας δείξει ξεκάθαρα πως δεν ήθελε άλλο να συνεχίσει εκεί και προτού αποχωρήσει, ξέσπασε κατά όλων όσα βίωσε στο κλαμπ, έχοντας αντικρίσει την, κατά εκείνον, απαράδεκτη έλλειψη οράματος και φιλοδοξιών.

Ο Χέουνγκ – Μιν Σον είχε να σχολιάσει πως: «Νιώθω υπεύθυνος γιατί δεν βοήθησα όσο θα ήθελα και θα έπρεπε. Ο Κόντε είναι εξαιρετικός προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι μάλλον χάρηκε με την εξέλιξη, αφού τόνισε ότι: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να στηρίξουμε την απόφαση της διοίκησης για την αλλαγή προπονητή. Προχωράμε μπροστά».