Τέλος κάθε πιθανότητα πώλησης του Σάκα από την Άρσεναλ: «Ανανεώνει και δεν πάει πουθενά!»

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε ειπωθεί πως το πρόβλημα της Άρσεναλ την τελευταία δεκαετία, πριν την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ, ήταν το γεγονός πως δεν κρατούσε τους καλύτερούς της παίκτες. Πλέον, αυτό δεν ισχύει. Και η επικείμενη ανανέωση συμβολαίου του Μπουκάγιο Σάκα το αποδεικνύει!Τέλος κάθε πιθανότητα πώλησης του Σάκα από την Άρσεναλ: «Ανανεώνει και δεν πάει πουθενά!»

«Δεν έχει να πάει πουθενά ο Μπουκάγιο Σάκα». Αυτό διαμήνυσε η Άρσεναλ στους «μνηστήρες» του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος φημολογείται, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, πως είχε προτάσεις από δύο αγγλικές ομάδες και μία εκτός του «Νησιού».

Ωστόσο, τόσο η δική του πρόθεση, όσο και αυτή του συλλόγου ταυτίζονταν. Ουδείς ήθελε να σταματήσει η συνεργασία τους και όλα δείχνουν πως ο Μπουκάγιο Σάκα άμεσα ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες».

Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα, η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι πενταετής. Συνεπώς, άπαντες θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε μέχρι και το 2028, την εξέλιξη του Μπουκάγιο Σάκα με το «κανόνι» στο στήθος…

Δημήτρης Μανάκος