Τα γκολ του Κριστιάνο μετά την ηλικία των 30 έχουν ξεπεράσει τα συνολικά της καριέρας του Ρούνεϊ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε ακόμα μια ευκαιρία να διασκεδάσει με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, σκόραρε δυο φορές απέναντι στο… αγαπημένο του Λουξεμβούργο και συνεχίζει ν’ αποδεικνύει πως για εκείνον, η τέταρτη δεκαετία ζωής είναι σαν μια… δεύτερη νιότη.  



Τα γκολ του Κριστιάνο μετά την ηλικία των 30 έχουν ξεπεράσει τα συνολικά της καριέρας του Ρούνεϊ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ – Νασρ κατάφερε να βρει δυο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα στο άνετο 6-0 απέναντι στο Λουξεμβούργο το βράδυ της Κυριακής, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Με αυτά τα δυο τέρματα έφτασε στα 11 σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, ο οποίος έχει γίνει ο αγαπημένος του CR7!

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που έχει σπάσει πλέον και το ρεκόρ των συμμετοχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων παγκοσμίως, έχει καταφέρει από την στιγμή που «πάτησε» τα 30 έτη ηλικίας να πετύχει 376 γκολ ταράζοντας τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό προκάλεσε μια άκρως ενδιαφέρουσα σύγκριση με τον Γουέιν Ρούνεϊ που συνολικά στην καριέρα του έφτασε μέχρι τα 366 προτού αποφασίσει ν’ αποσυρθεί και ν’ ασχοληθεί με την προπονητική.

Παράλληλα, ο CR7 έχει 122 τέρματα σε επίπεδο εθνικών ομάδων, που είναι περισσότερα από τον 2ο, τον 3ο και τον 4ο σκόρερ της Πορτογαλίας στο σύνολό τους (120)!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης