Ο Μάντισον έδειξε στον Σάουθγκεϊτ πόσο δίκιο είχε που τον ξεκίνησε…

Ο Τζέιμς Μάντισον που φέτος είναι όαση σε μια παντελώς προβληματική Λέστερ, άρπαξε απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με την πρώτη του φανέλα βασικού στην εθνική ομάδα της Αγγλίας στο ματς με τους Ουκρανούς στο «Γουέμπλεϊ».  



Ο Μάντισον έδειξε στον Σάουθγκεϊτ πόσο δίκιο είχε που τον ξεκίνησε…

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μοιάζει να παλεύει μόνος του στις «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και φυσικά ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει πάντοτε την άνοιξη όταν δεν έχει βοήθεια από πουθενά.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας ο Μάντισον βρήκε την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έχει ανάγκη για ν’ αποδώσει ακόμα καλύτερα και δικαίωσε τον Σάουθγκεϊτ για την απόφασή του να τον βάλει στην 11άδα της αναμέτρησης με την Ουκρανία στο δεύτερο παιχνίδι των «λιονταριών» στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Μάντισον κατάφερε να φτιάξει πέντε φάσεις για γκολ, τις περισσότερες, δηλαδή, από Άγγλο διεθνή στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, μετά από τον Θίο Γουόλκοτ σε ένα παιχνίδι με την Ανδόρρα, τον Σεπτέμβρη του 2008!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης