Τρομερός Ζιντσένκο: Ρωτάει τον Ράις αν θα πάει στην Άρσεναλ μετά το Αγγλία - Ουκρανία και μένει... ικανοποιημένος! (vid)

Απίστευτος Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, που δείχνει διαρκώς πως η Άρσεναλ είναι στο μυαλό του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουκρανία, ρώτησε τον Ντέκλαν Ράις αν θα… πάει στους «κανονιέρηδες» και εκείνος δείχνει να του απαντά κάτι που του αρέσει.Τρομερός Ζιντσένκο: Ρωτάει τον Ράις αν θα πάει στην Άρσεναλ μετά το Αγγλία - Ουκρανία και μένει... ικανοποιημένος! (vid)

Μπορεί η Ουκρανία να ηττήθηκε με 2-0 από την Αγγλία στο Wembley και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο να μην τα πήγε ιδιαίτερα καλά, μαζί με τον Μικολένκο, απέναντι στον Μπουκάγιο Σάκα, όμως ένα πράγμα δείχνει να έχει μόνο στο μυαλό του.

Αν θα μεταβεί ο Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ στην πρωτοπόρο της Αγγλίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, αγκάλιασε τον αρχηγό των «σφυριών» και τον… ρώτησε:

«Joining;». Επί της ουσίας, του μίλησε για την Άρσεναλ, με την απάντηση του Ράις να φαίνεται πως άρεσε στον Ουκρανό, που στη συνέχεια του χτυπά το χέρι ευχαριστημένος.

Οι Άγγλοι το μετέφρασαν ως κάτι… θετικό για τους «κανονιέρηδες» και εμείς… αναμένουμε!

Δημήτρης Μανάκος