Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία: Ο Τζέραρντ πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους οπαδούς της Σέλτικ (vid)

Μπορεί ο χαρακτήρας της αναμέτρησης να ήταν φιλικός και οποιαδήποτε προκλητική κίνηση ή πικάρισμα να ήταν αχρείαστα, όμως, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στους οπαδούς της Σέλτικ πως στην εποχή της παρουσίας του στην Ρέιντζερς, επανέφερε τους «διαμαρτυρόμενους» στον θρόνο. Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία: Ο Τζέραρντ πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους οπαδούς της Σέλτικ (vid)

Ο Stevie G, με ορισμένα παραπανίσια κιλά, αλλά με την ίδια όρεξη να ξαναπαίξει στο «Άνφιλντ» μπροστά στον κόσμο της αγαπημένης του Λίβερπουλ, παρουσιάστηκε ως αρχηγός στο παιχνίδι των παλαιμάχων των «κόκκινων» απέναντι σε αυτούς της Σέλτικ. 

Μάλιστα, βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα και το έκανε μπροστά στους Σκωτσέζους οπαδούς. Έτρεξε μπροστά τους και ήθελε να ... στείλει το μήνυμά του. Φυσικά η κόντρα τους κρατάει από την εποχή που ο Άγγλος βρισκόταν στο «τιμόνι» της Ρέιντζερς. Εκεί όπου ξεπέρασε μεγάλες δυσκολίες, έμαθε πολλά στα πρώτα του βήματα στην προπονητική και κατάφερε να επαναφέρει στον θρόνο τους «διαμαρτυρόμενους» σταματώντας την κυριαρχία των «καθολικών». 

Και φυσικά ήθελε να το υπενθυμίσει στον κόσμο των Κελτών... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης