Χαμογελάμε όλοι: Ο Καντέ έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο και ο Μάουντ το... πανηγύρισε! (pic)

Σπουδαία νέα για τον Ενγκολό Καντέ, καθώς μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού στο ισχίο, επέστρεψε στα γήπεδα και αγωνίστηκε για 60 λεπτά, τον Μέισον Μάουντ και τον Τιάγκο Σίλβα να τον στηρίζουν με ιδιαίτερο τρόπο.



Χαμογελάμε όλοι: Ο Καντέ έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο και ο Μάουντ το... πανηγύρισε! (pic)

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά από ό,τι φαίνεται, ο Ενγκολό Καντέ είναι επιτέλους έτοιμος για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι. Ο Γάλλος μέσος είχε τραυματιστεί στο ισχίο στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ (2-2) για την Premier League, τον Αύγουστο του 2022. Ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός δράσης για κάτι περισσότερο από επτά μήνες και του στέρησε τη συμμετοχή του με την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της λονδρέζικης ομάδας είχε επιστρέψει εδώ και μερικές μέρες στις προπονήσεις και σήμερα (24/3) πάτησε μάλιστα ξανά στο χορτάρι, στο φιλικό της δεύτερης ομάδας των «μπλε» με την Τσάρλτον. Ο Καντέ αγωνίστηκε για 60 λεπτά και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος να επιστρέψει, σταδιακά φυσικά, σε φουλ ρυθμούς!

Ο τρόπος υποδοχής του από τους συμπαίκτες του ήταν ιδιαίτερος. Άπαντες στο γήπεδο, με φανέλα του και τον Μέισον Μάουντ να φωτογραφίζεται με αυτή!

Δημήτρης Μανάκος