Πέδρο Πόρο: «Άσε με μόνο μου σε μία φυλακή και μετά θα την κατακτήσω...!»

Εκνευρισμένος με τα σχόλια του Τύπου για το ντεμπούτο του με την Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Πέδρο Πόρο, ο οποίος εναντιώθηκε απέναντι σε άπαντες με τις δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη και σε φυλακή να ήταν, θα την κατακτούσε με την αποφασιστικότητά του.  Πέδρο Πόρο: «Άσε με μόνο μου σε μία φυλακή και μετά θα την κατακτήσω...!»

Μπορεί ο Πέδρο Πόρο να χρειάστηκε μερικό χρόνο, ώστε να καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Premier League με την Τότεναμ, όμως αισίως έχει ξεκινήσει να αποδίδει, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες των Λονδρέζων στις τελευταίες τους αναμετρήσεις.

Πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και δεν λησμόνησε τα σχόλια του Τύπου, μετά το αρνητικό του ντεμπούτο στο «Νησί», στρέφοντας την προσοχή στον Τιμ Σέργουντ, που τον είχε κατακρίνει ιδιαίτερα.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

«Ο Τιμ Σέργουντ δεν είναι ο μοναδικός που πρέπει να κλείσει το στόμα του, αλλά ελπίζω να συνεχίσει να μιλάει για εμένα, διότι με κάνει καλύτερο. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Βάλε με σε μία φυλακή μόνο μου και θα καταλήξω να κατακτήσω όλη τη φυλακή!»

Δημήτρης Μανάκος