Μπράιτον: Κέρδος, μικροί μισθοί, μια πόλη ενωμένη και μια Ευρώπη… που περιμένει

Το Μπράιτον καμαρώνει τρομερά για την ομάδα του, έχει ξεχάσει – παραμένοντας όμως με αιώνια ευγνωμοσύνη προς εκείνον – τον Πότερ, απολαμβάνει τον Ντε Τζέρμπι, ο σύλλογος διεκδικεί ευρωπαϊκή θέση για την επόμενη σεζόν και τα νοικοκυρεμένα οικονομικά του κλαμπ προστίθενται σε ένα απόλυτα υγιές πρότζεκτ.  Μπράιτον: Κέρδος, μικροί μισθοί, μια πόλη ενωμένη και μια Ευρώπη… που περιμένει

Οι «γλάροι» είναι τρομερά ανταγωνιστικοί και έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε κατάσταση που δίχως να το περιμένει ο κόσμος και η αλήθεια είναι δίχως να τους ασκείται ιδιαίτερη πίεση, να διεκδικούν ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Το πιο σημαντικό για το κλαμπ, είναι ότι έχει καταφέρει να κάνει τεράστια άλματα προόδου και ομαλής λειτουργίας, που το οικονομικό έτος 2021-2022 έκλεισε με 24,1 εκατ.λίρες κέρδος! Τόσα πήγαν στα ταμεία της ομάδας και έμειναν εκεί για πάσα λειτουργία και ανάγκη!

Είναι τρομερό πως η Μπράιτον καταφέρνει να βάζει πιο ψηλούς στόχους με μικρά, αλλά σταθερά βήματα, διατηρώντας άπαντες χαρούμενους και ικανοποιημένους, με την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο κομμάτι των χαμηλών μισθών σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ!

Κώστας Ζάλιαρης