Η ψυχοθεραπεία του Τσίλγουελ και το μήνυμα για τους άνδρες

Ο Μπεν Τσίλγουελ, αν και δεν θέλησε να δώσει διαστάσεις, μίλησε για την δουλειά που κάνει με τον εαυτό του και θεωρεί πως είναι τρομερά κακό εν έτει 2023 οι άνδρες να θεωρούνται αδύναμοι αν αναζητήσουν βοήθεια από ειδικό στο κομμάτι της ψυχικής υγείας.  Η ψυχοθεραπεία του Τσίλγουελ και το μήνυμα για τους άνδρες

Ο διεθνής φουλ μπακ της Τσέλσι αποκάλυψε πως εδώ και αρκετά χρόνια μιλάει σε έναν ειδικό για να παίρνει με αυτό τον τρόπο βοήθεια για την καλύτερη ζωή και την καλύτερη επαγγελματική του διαδρομή.

Έχοντας ενσωματωθεί στην αποστολή της Αγγλίας για τα ματς με τις Ιταλία και Ουκρανία, ο Τσίλγουελ θέλησε να στείλει ένα καλό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς τον ανδρικό πληθυσμό, όπου η ψυχοθεραπεία ίσως ακόμα να θεωρείται ταμπού.

«Εγώ μιλάω εδώ και χρόνια με έναν άνθρωπο και με έχει βοηθήσει τρομερά. Νομίζω ότι είναι ηλίθια πλέον η άποψη που επικρατεί και κυρίως για τους άνδρες περί αδυναμίας αν ζητήσουν βοήθεια. Εμένα όλο αυτό με έχει βοηθήσει πολύ και μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή.