Πόση μπάλα ξέρει ο Ζιντσένκο; Η απάντηση σε… 60 δευτερόλεπτα! (vid)

Πολλές φορές φέτος παρακολουθώντας τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, έχουμε μπει στη διαδικασία να ψελλίσουμε… «πόση μπάλα ξέρει ο Ουκρανός»; Και ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων στο tik tok, έρχεται να μας επιβεβαιώσει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα!Πόση μπάλα ξέρει ο Ζιντσένκο; Η απάντηση σε… 60 δευτερόλεπτα! (vid)

Είναι ένας εκ των κορυφαίων φετινών ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ. Είναι δεδομένο. Είναι εξαιρετικός ανασταλτικά, προσαρμόστηκε άμεσα στον νέο του σύλλογο και συμβάλλει σε τεράστιο βαθμό στον τρόπο παιχνιδιού των «κανονιέρηδων», μεταβάλλοντας την θέση του από αριστερό μπακ σε αμυντικό μέσο, όταν η ομάδα του έχει την κατοχή της μπάλας.

Είναι καταλυτικός, το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άστον Βίλα δύσκολα θα λησμονηθεί, αλλά κάθε επαφή του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο με τη μπάλα, μας κάνει πολλές φορές να αναρωτιόμαστε «πόση μπάλα γνωρίζει;»

Και η απάντηση ήρθε από ένα βίντεο στο γνωστό και μη εξαιρετέο, tik tok, με τον Ουκρανό να είναι καλεσμένος του prodirectsoccer, για ένα βίντεο ενός λεπτού, όπου θα χρειαζόταν να κατεβάσει τρεις φορές τη μπάλα από τον… Θεό.

Τις δύο πρώτες, απλά κατάφερε να το κάνει σαν να βάζει ένα ποτήρι νερό. Η 3η περίπτωση όμως, απλώς δεν περιγράφεται…

Δείτε το:

Δημήτρης Μανάκος