Μέχρι την Πέμπτη θα έχει φύγει ο Κόντε από την Τότεναμ!

Ο Ντάνιελ Λίβι φαίνεται ότι δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο και οι αποκλειστικές πληροφορίες του england365.gr αναφέρουν πως η κλεψύδρα άδειασε για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να έχει αποτελέσει παρελθόν από την Τότεναμ! 



Μέχρι την Πέμπτη θα έχει φύγει ο Κόντε από την Τότεναμ!

Ο Ιταλός προπονητής ουσιαστικά... προθυμοποιήθηκε για την απόλυση από την άκρη του πάγκου των «σπιρουνιών» έπειτα απ' όσα είπε μετά το 3-3 με την Σαουθάμπτον το απόγευμα του Σαββάτου. 

Θίγοντας ζητήματα αφοσίωσης των παικτών, οράματος και τακτικής από τον πρόεδρο της ομάδας και για συνήθεια να μην παλεύει για τίποτα σημαντικό ο σύλλογος παραμένοντας δίχως τίτλους, ο Αντόνιο Κόντε έδωσε χείρα βοηθείας στον Λίβι για τον διώξει. 

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του england365.gr για την κατάσταση στον λονδρέζικο σύλλογο, πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, δεν θα υπάρχει Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ. Μάλιστα, μέχρι και την Πέμπτη αναμένεται να έχει υπάρξει οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές!