«Μόνο με 100 εκατομμύρια… σε μια δόση θα παραχωρήσει η Τότεναμ τον Κέιν»! ¨

Ακόμα μια μεταγραφή των 100 εκατ.λιρών, όμως, αυτή τη φορά δεν υπάρχουν πληρωμές σε βάθος χρόνου. Η Τότεναμ παρουσιάζεται θετική στην παραχώρηση του Χάρι Κέιν, μόνο αν βρεθεί ομάδα να της «σκάσει» το ποσό που αξιώνει με τη μία, δίχως κουβέντες και διαπραγματεύσεις για δόσεις!  «Μόνο με 100 εκατομμύρια… σε μια δόση θα παραχωρήσει η Τότεναμ τον Κέιν»! ¨

Ο Χάρι Κέιν άλλη μια σεζόν θα μείνει δίχως τίτλο και θα περιοριστεί σε ένα δύσκολο κυνήγι διεκδίκησης θέσης στην πρώτη τετράδα, προκειμένου να καταφέρουν τα «σπιρούνια» να βρεθούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Κόντε να τα έχει κάνει όλα… λίμπα με τις δηλώσεις του μετά το 3-3 της ομάδας του με την Σαουθάμπτον, ο Άγγλος επιθετικός ίσως και να σκεφτεί πως το πράγμα δεν διορθώνεται. Μόνο χαλάει και το κάνει με συνέπεια, όσους στόχους κι αν βάζει εκείνος στο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Τώρα, οι Times έρχονται να τονίσουν ότι στο λονδρέζικο κλαμπ θα σκεφτούν να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας τους, αν βρεθεί ομάδα να δώσει 100 εκατ.λίρες με τη μία! Ούτε κουβέντες, ούτε «παζάρια», ούτε τίποτα!

Κώστας Ζάλιαρης