Θέμα χρόνου θεωρούν οι παίκτες της Τότεναμ το φινάλε του Κόντε

Η πιο λογική σκέψη έχει κατακλύσει το εσωτερικό της Τότεναμ αυτές τις ώρες, όπως αναφέρει και το SkySports, με τους ποδοσφαιριστές να θεωρούν θέμα χρόνου την λήξη της συνεργασίας του κλαμπ με τον Αντόνιο Κόντε.  



Θέμα χρόνου θεωρούν οι παίκτες της Τότεναμ το φινάλε του Κόντε

Έπειτα από το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή περί της έλλειψης φιλοδοξίας και οράματος για τίτλους από το μεγάλο αφεντικό του κλαμπ, αλλά και την αμφισβήτηση της θέλησης και των προσπαθειών των παικτών, ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται πλέον σε τρομερά δύσκολη θέση.

Όχι ότι τον ενδιαφέρει και πολύ, όπως έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-3 με την Σαουθάμπτον, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ιταλός κόουτς τα έβαλε με όλους και με όλα, έκανε λόγο για κατάσταση που πρώτη φορά στην καριέρα του αντικρίζει, σχολίασε πως απλά η Τότεναμ έχει συνηθίσει να παίζει δίχως να κυνηγάει τίποτα και όλα αυτά τον στήνουν στον τοίχο.

Με την ευκαιρία και της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Ντάνιελ Λίβι έχει χρόνο να πάρει την απόφασή του, αφού, δύσκολα γυρίζει πλέον η κατάσταση με τον Κόντε που «τσαλάκωσε» την σχέση του με όλους.