Ο Μίτροβιτς τσακωνόταν, οι γύρω του είχαν ένταση και… κάποιοι απλά έβλεπαν αγκαλιασμένοι! (pic)

Πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν ρόλο «πυροσβέστη» σε στιγμές έντασης. Όμως, όταν επιλέγουν να μην εμπλακούν, τότε θα το κάνουν όπως οι Τετέ και Σο, που απλά αγκαλιάστηκαν και άφησαν τους υπόλοιπους να «τρώγονται».  Ο Μίτροβιτς τσακωνόταν, οι γύρω του είχαν ένταση και… κάποιοι απλά έβλεπαν αγκαλιασμένοι! (pic)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέφυγαν την μεγάλη έκπληξη το βράδυ της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ» όταν η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε πάρει το προβάδισμα, δίχως όμως να καταφέρει να το κρατήσει.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν οι κόκκινες κάρτες σε Γουίλιαν, Μίτροβιτς και Μάρκο Σίλβα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Κι όταν ο Σέρβος ήταν έξω φρενών με τον διαιτητή για τον καταλογισμό του πέναλτι και την αποβολή του Βραζιλιάνου συμπαίκτη του στη φάση που η Γιουνάιτεντ έκανε το πρώτο βήμα για την ανατροπή, επικράτησε ένταση.

Σε αυτή την ένταση, οι… καλύτεροι του χωριού ήταν οι Τετέ και Σο. Απλά αγκαλιάστηκαν και παρακολουθούσαν, περιμένοντας να… σβήσε η φωτιά. Εκείνοι δεν ασχολήθηκαν. Ήλπιζαν απλά να δώσουν το παράδειγμα…