Άστραψε και... βρόντηξε κατά του Λίβι ο Κόντε: «Η Τότεναμ δεν κατακτά τίτλο για 20 χρόνια – Γιατί;»

Αιχμηρές δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε κατά του Ντάνιελ Λίβι και εν γένει της Τότεναμ, κατακρίνοντας τόσο τους παίκτες του όσο και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, μετά το 3-3 με τη Σαουθάμπτον.Άστραψε και... βρόντηξε κατά του Λίβι ο Κόντε: «Η Τότεναμ δεν κατακτά τίτλο για 20 χρόνια – Γιατί;»

Εκνευρισμένος ήταν ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Σεντ Μέρις» και το 3-3 με τη Σαουθάμπτον, με τον Ιταλό προπονητή να στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Ντάνιελ Λίβι, αλλά και των παικτών του.

Αιχμηρές δηλώσεις, δύσκολα θα περάσουν ασχολίαστες, με τον Ιταλό να κατακρίνει συνολικά τον τρόπο λειτουργίας της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαστε ομάδα. Έχουμε 11 παίκτες στο γήπεδο, που δεν βοηθούν ο ένας τον άλλον, είναι εγωιστές. Δεν βάζουν καρδιά.

Έχει συνηθίσει η Τοτεναμ να μην παίρνει τίτλο. Να μην παίζει για τίποτα σημαντικό. Δεν θέλουν να αγχώνονται, να λειτουργούν υπό πίεση. Έτσι, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Η ιστορία της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια είναι αυτή. Υπάρχει ιδιοκτήτης, αλλά ποτέ δεν κερδίζει τίποτα. Γιατί;»

Δημήτρης Μανάκος